tisdag 16 juni 2009

Sommarfest

Idag är det sommarfest här på förlaget. Det är alltid roligt att se kollegor släppa loss. Det är nämligen det som brukar hända på förlagets fester. I synnerhet de fester som det inte är några författare med på. Ibland kan jag tycka att det släpps loss lite för mycket. Och då ska ni veta att jag gillar att festa. En gång började en chef prata om att han ville byta lön med mig. Jag tackade inte ja till erbjudandet, men jag har funderat många gånger på om jag kanske borde ha gjort det.


Jag återkommer imorgon med lite mer information kring eventuella skandaler och andra lustiga och mindre lustiga händelser.

6 kommentarer:

Liz Wennberg sa...

Jaha. Jag som inte är en speciellt snäll människa sitter och hoppas på en skandal.

Anonym sa...

Vad är ditt syfte med bloggen? Är det, som en del tror, en del av ett bokprojekt? Om inte... varför är du anonym? Vad tror du händer om du avslöjar ditt namn? Själv funderar jag över varför jag följer bloggen. Kanske för att så många förlag är så anonyma. De svarar knappt på mail, bryr sig inte om att bekräfta att de har fått ett manus och tar flera månader, halvår, på sig att svara. Det finns en längtan hos många att veta mer om vad som händer inne på förlag för att öka deras chanser att bli utgivna. Jag tycker inte att jag får reda på särskilt mycket på din blogg, men jag hänger här för att möjligheten finns att du kommer att berätta något som jag kan ha nytta av.

Fibonacci sa...

Talangjakt eller "draft-ing". Är det inget som de stora förlagen sysslar med? Själv har jag vunnit skytteligan i superettan fem gånger i rad men ingen verkar bry sig i Allsvenskan. (skrivit tre deckare med bra recensioner på små förlag).

Förlagsredaktören sa...

Det var många frågor på en och samma gång av Anonym. Syftet med bloggen är att skriva om det dagliga livet här på förlaget.

Jag tror också att det inte skulle bli lika roligt och intressant om jag avslöjade mitt namn. Anonym förstår säkert vad jag menar.

Liz Wennberg sa...

Precis, och skulle du få hjärnsläpp och avslöja dej, please säg till innan så kan jag sluta läsa bloggen innan du släpper bomben. Jag vill vara lyckligt ovetande. Tack på förhand.

Anonym sa...

Ja, det är faktiskt lite spännande att FR inte avslöjar mer om vare sig själv eller förlaget ifråga. Känns som om det är lite mer okej att fråga om något man undrar över vad gäller utgivning av böcker och lknande.

Det hade varit ganska festligt, om det den gång jag får en roman utgiven, att det visar sig vara FR man möter då. Utan att ha en aning om det innan.
Så avslöja dig inte! Pleeeeaaaase!

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se