onsdag 10 juni 2009

Mycket att göra

Om man frågar någon så här års hur läget är, svarar alla att det är mycket att göra. Verkligen alla! Det verkar inte spela så stor roll vad man jobbar med, om man har barn eller inte, om man är ung eller gammal.

Jag har fyra böcker som ska vara klara innan semestern. Oftast känns det faktiskt som att det kommer att gå. Jag har ju fixat vårar förr. Fast i mina oroliga stunder känns det som att det blir våren 2009 allt faller. I så fall kanske det finns en ledig redaktörstjänst att söka till hösten. Vi får väl se hur det blir.

Var det förresten någon (av er som bor i Stockholm!) som var på debutbaren igår? När jag äntligen lyckades ta mig härifrån igår var klockan nästan åtta och då orkade jag inte göra något annat än att ta mig hem. Synd för det hade verkligen varit kul att titta förbi en stund! Det var kallt har jag förstått ...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Smart där. //Liz W

Anonym sa...

Det som står i DN idag om omstruktureringen på Bonniers, hur ser du på det?
Även om du nu inte skulle jobba inom den koncernen kanske du har en åsikt?

En sak jag funderar på, det är påståendet i artikeln som säger att få ge ut ett en bok på självaste Bonniers är juvelen i kronan. Att man t o m är villig att vänta i 2,5 år för det.
Det tvivlar jag på. Jag skulle föredra något av de två andra koncernförlagen med skönlitterär inriktning.
Om de nu hade velat ha mig...

Ramona Fransson sa...

Bonniers är juvelen i kronan, men kolla hur många juveler det finns i kronan? Inte direkt övertrasserad. Däremot finns det mycket småttipottit runt själva juvelen, som grus ungefär.

Vill du bli gruset?

Ninni S sa...

Ska du på trädgårdsfest på måndag?

Anonym sa...

Tycker varken W&W eller Forum knastrar under fötterna.

Ramona Fransson sa...

Självklart knastrar inte Forum eller Wahlström & Widstrand, de är ju båda en gren som sitter i Bonniers träd!

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se