lördag 9 maj 2009

Lördagsångest

Äter frukost. Har en hektisk helg framför mig med ett ovanligt krångligt aktivitetsschema. Tacka vet jag jobbet där man får umgås med civiliserade och professionella människor.

Min förläggare, redaktörskollegor och mina författare är några av de bästa i förlagssverige. Det ni! Om två dagar är det måndag igen.

-- Post From My iPhone

4 kommentarer:

Christin sa...

Det är någonting med ditt sätt att prata öppet om "författare A" och kollegor som får mig att tro att den här bloggen inte är på riktigt. Nog kan du ha arbetat på förlag, men det du skriver om har förmodligen redan hänt. Tydligen ska det ges ut "En förlagsredaktörs dagbok" anonymt nu till hösten (?). Gissar på att det är du, och att det här är en del av marknadsföring, för att väcka intresse och fånga läsare.

:)

Förlagsredaktören sa...

Det stämmer inte. Kul att du spekulerar. :)

Christin sa...

Det distinkta du lämnar ut om händelser på förlaget gör ju att det räcker med att en av dina kollegor känner igen sig, för att din anonymitet ska spricka. Detsamma gäller författarna du pratar om. Även om du skriver ganska kort, så borde det vara lätt. Bland annat det där med chokladen du fick häromdagen? :) därför undrar jag, det gör jag allt, om du inte bara luras.
Den som lever får se. Som det heter. Konstigt uttryck.

Unknown sa...

Jag tänker såhär; detta är på riktigt. Hela förlaget vet om att personen bloggar. Det är ett "lättsamt" förlag, personerna det bloggas om är medvetna om det. Sedan spetsas saker och ting till lite med en gnutta ironi.

Jag har lite teorier om vilket förlag det skulle kunna vara (om detta är på riktigt) men det får väl vara osagt.

Den som lever får se. Ett bra uttryck enligt mej. Vore ju taskigt att trilla av pinnen innan man får svaret på denna fråga. Faktiskt.

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se