onsdag 29 april 2009

Treo-diet

Har precis pratat en timma i telefon med författare A. Tror jag sa Hur tänker du nu? säkert tio gånger. Ett tag trodde jag att jag hade henne under kontroll, men sedan svävade hon iväg igen. Framochtillbaka hela tiden.

Jag avslutar samtalet med ett Vi måste ses och bokar in henne på tisdag kl 10. Den dagen har jag redan författarmöten kl 14 och kl 17. Kommer bli en fantastisk dag. Behöver nog starta en treo-diet redan nu.

4 kommentarer:

Anna sa...

Wow, du framställer verkligen förlagets författare, som bortskämda småbarn, som inte kan föra normala konversationer, som inte vill jobba och som måste klemas bort med påskägg för att inte bli kinkiga.

Är det ett vedertaget faktum i förlagsbranschen att författare är så där?
Eller är det bara ni som har haft otur? :)

Liz Wennberg sa...

Har haft samma fundering som Anna, och nu kan det ju vara så att Anna känner förlagsredaktören, vad vet jag. Men jag tolkar denna blogg som ren ironi. Men jag kan ju ha fel (även om det inte hänt förr).

Förlagsredaktören sa...

Visst är det lite ironiskt skrivet. Riktigt så illa att man konstant måste gå på treo är det förstås inte. Men det kan det vara jobbigt ibland, precis som i alla relationer.

Anonym sa...

LOL!

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se