onsdag 12 augusti 2009

Messa inte med Inger Frimansson!

Det var så mycket Kepler-prat igår så Inger Frimansons diva-fasoner kom lite i skymundan. Har ni läst hennes öppna brev till Akademibokhandeln "Jag vill inte bli behandlad som en debutant" ? Jag fann det riktigt underhållande. Egentligen är det ganska charmigt att Inger F orkar bry sig. De författare jag känner skulle nog låta förlaget ta itu med smutsjobbet.

Idag är förläggaren ute på andra uppdrag så idag är det jag som chefar! Någon som har några önskemål?

6 kommentarer:

blaskagg sa...

Jag läste messa som i sms:a eller msn-messa eller möjligtvis mms:a men nu när jag läste rubriken igen fattade jag.

Christin sa...

Tja, jag har ett önskemål: publicera mig :D

Oj, så pinsamt Ingers öppna brev är. Jag kan givetvis känna som henne, men det finns något som heter "vett att hålla käft" och "daboksanteckningar": ta ut din direkta ilska där människor inte ser. Sen, om du faktiskt vill uppnå en förändring, var strategisk. Inte känslomässig.

Liz Wennberg sa...

Men gud så festligt brev! Man är inte så jävla dum och dålig ändå. Tack Inger! Ha ha ha.

Anonym sa...

Önskemål? Ja tack! Ge ut min roman!
=D

Författaren sa...

Jag rodnade när jag läste henne... Och jag skäms nästan bara för att jag går i affärer och kollar efter mina egna böcker, som iofs är fint exponerade.

Christin sa...

Men! Det är ju så, allt det hon skriver i sitt brev kan jag förstå. Jag kommer själv, om den dagen kommer, gå och leta efter min bok i affären och det är inget FEL i det. Snarare fullt förståeligt. Men hennes brev är som ett inlägg på bloggen som man skrev i stundens hetta, och sedan lite skamset raderar. Med skillnaden, att she is out there :)

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se